Six Sigma Professional is de hoogst mogelijke badge voor een Six Sigma Green Belt (kijk voor meer hierover op www.5st3ps.nl). Op het Six Sigma Green Belt niveau leer je hoe je het beste kunt communiceren met de klant. Je hebt geleerd de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden. Effectief communiceren is immers belangrijk en essentieel voor een succesvol bedrijf en/of ondernemer. Welke competenties doe je bij Lean Six Sigma Green Belt nog meer op? Hieronder lees je meer over dit onderwerp.

Wat leer je tijdens deze training?

Na deze training weet je precies hoe je klanten te woord moet staan. Meer tevreden klanten vergroot de kans op een herhalingsaankopen en goede reviews. En dat is niet het enige. Je leert écht met klanten samen te werken op een manier die indruk op hen zal maken. Je weet dan ook precies hoe je jouw producten en/of diensten moet presenteren. Je weet dankzij deze training precies hoe je een product op de markt moet brengen.

Beter verkopen en overtuigen

De Lean Six Sigma Green Belt is een eenmalige badge. De klant zal nog steeds je baas zijn. Wel ben je een stuk beter in verkopen, en dat is een belangrijke competentie. Bovendien maakt het niet uit in welke branche je werkt. Of je nu historicus bent met een eigen website of marketeer: uiteindelijk draait alles om overtuiging. Alleen dan trek je extra bezoekers en/of klanten. Dankzij de Six Sigma Green Belt heb je geleerd hoe je een doelmarkt moet vinden en hoe je jouw producten aan hen moet presenteren.

Klaar om aan de slag te gaan als projectmedewerker

Een Six Sigma Professional is er helemaal klaar voor om te leren hoe hij of zij als projectmanager meerdere projecten kunt doen. Dit vereist veel training. Je kunt nu een grote hoeveelheid werk managen en veel verschillende projecten hebben. Er zijn veel mensen die interesse hebben in Lean Six Sigma Green Belt. De competenties die je opdoet zijn belangrijk om te hebben. Daardoor ga je nog meer van je werk houden. En dat willen we uiteindelijk allemaal, toch?