De crypto’s zijn populairder dan ooit. De nieuwe crypto’s vliegen dan ook als paddenstoelen uit de grond. Ook het aantal mensen dat investeert in crypto is met de jaren exponentieel gestegen. Het is niet meer alleen voor de technische mensen, maar ook jij en ik kunnen meeliften met het succes van crpyot’s. Maar in welke crypto moet je investeren? Wat zijn de beste crypto’s? Goede vraag!

Het is natuurlijk lastig te zeggen wat nu echt de beste crypto is. Als dat al bekend was, had natuurlijk iedereen al in deze coin geïnvesteerd en bestonden de andere munten niet lang meer. Dat is juist wat deze nieuwe wereld zo spannend en onvoorspelbaar maakt. Niemand weet het echt zeker. Wel zijn er een aantal hele interessante projecten die zeker kans maken om daadwerkelijk te slagen. Laten we niet vergeten dat cryptocurrency eigenlijk bedoelt zijn als online betaalmiddel en niet per se zo nodig als investering. Ben jij benieuwd naar interessante projecten en de beste crypto’s? We gaan het je uitleggen!

Bitcoin

All time favorite en nog steeds het meest populair is natuurlijk de Bitcoin. De munt waar het allemaal mee begonnen is. Wil je investeren in crypto? Dan is investeren in Bitcoin dan ook vaak waar je begint. Je kunt er in ieder geval niet om heen. Het is en blijft de grootste speler en een betrouwbare munt om in te investeren.

Ripple

Ook Ripple heeft de afgelopen jaren aardig aan de weg getimmerd. Het is dan ook vaak in het nieuws, wat weer effect heeft op de koers van Ripple. Veel financiële instellingen hebben al de armen om Ripple geslagen, wat investeren in Ripple nog interessanter maakt.

Ethereum

Na Bitcoin is Ethereum misschien wel de meest bekende crypto. Ook in de aankomende jaren lijkt Ethereum deze verwachtingen waar te maken dankzij nieuwe updates in het netwerk, ETH 2.0. De verwachting is dan ook dat de koers van Ethereum zal blijven stijgen.

Crypto kopen?

Wil jij nu ook crypto kopen? Je weet nu in ieder geval drie betrouwbare investeringen! Je avontuur van investeren in crypto begint bij online exchanges. Wil je gemakkelijk crypto vergelijken bij verschillende exchanges? Verstandig. Zo krijg je altijd het meeste uit je geld. Crypto vergelijken doe je snel en eenvoudig bij Descrypted.com